Чистка кондиціонера Київ

Акція! Чищення + дезінфекція + дозаправка = 1000 грн. = 600 грн.
Знижка -35% до кінця місяця.

Чищення кондиціонера це:

  • огляд зовнішнього вигляду;
  • ревізія магістралі щодо її герметичності;
  • перевірка міцності кріплення зовнішнього блока;
  • чищення всіх елементів корпусу внутрішнього блоку;
  • чищення крильчатки, що знаходиться у внутрішньому блоці;
  • чищення випарника парогенератором, розташованого у внутрішньому блоці;
  • дезінфекція всіх елементів повітророздачі у внутрішньому блоці;
  • перевірка кількості холодоагенту в контурі кондиціонера;
  • перевірка дренажного трубопроводу, що знаходиться у внутрішньому блоці;
  • чищення фільтрів, розташованих у внутрішньому блоці;
  • замір температури повітря на виході з внутрішнього блоку пристрою;
  • повна діагностика всіх режимів роботи кондиціонера

При перших ознаках зменшення продуктивності та неприємного запаху в приміщенні від вашої системи кондиціювання знак того, що він потребує чищення.

Чищення кондиціонера – це ретельне антибактеріальне оброблення внутрішніх елементів пристрою, а також очищення теплообмінників і фільтрів.

Пам’ятайте! Чисте повітря – це основа здоров’я та гарної атмосфери в будинку!

Профілактика кондиціонера – діагностичні процедури, в процесі яких можуть виявитися несправності пристрою, а також кондиціонер дозаправити фреоном.

Наш сервісний центр здійснить чищення кондиціонерів будь-якої моделі, конфігурації та потужності.

Очищення кондиціонерів: SAMSUNG, MITSUBISHI ELECTRIC, LG, DAIKIN, HITACHI, TOSHIBA, GREE, MCQUAY, СHOFU, FUNAI, CARRIER, YORK NEOCLIMA, ШАРП, PANASONIC, ELECTROLUX, FUJI ELECTRIC, FUJITSU, IDE, GENERAL, та всіх інших марок за вигідними цінами

Важливі особливості профілактики та чищення кондиціонерів.

Кондиціонер трохи відрізняється від решти побутової техніки. Тому потребує уваги і регулярного чищення (хоча б раз на два місяці). До цього потрібно віднести не тільки чищення пилових фільтрів, та й повне сервісне обслуговування, яке рекомендується робити раз на рік.

Чищення кондиціонера включає не тільки очищення від пилу та бруду. Це повна діагностика пристрою, що включає певний ряд процедур. Чищення потрібно робити навіть незважаючи на перший погляд справний кондиціонер. Оскільки такий пристрій ламається повільно. І багато власників не звертають на дрібні несправності уваги і в результаті поломки ремонт займає набагато більше часу та грошей, ніж звичайна профілактика.

Тож чистити кондиціонер потрібно! Насамперед для вашого здоров’я.

Може ви коли-небудь помічали неприємний запах протягом перших хвилин роботи кондиціонера. Цей запах проявляється через те, що при роботі пристрою утворюється конденсат, що потім покривається пилом. У якому пізніше розмножуються бактерії. При включеному кондиціонері холодне повітря не дає розмножуватися бактеріям. Але варто тільки вимкнути агрегат, як бактерії відразу почнуть розмножуватися. В результаті вони можуть викликати хронічну застуду, алергію і навіть хронічну втому. Ось для чого потрібно регулярно очищати кондиціонер.

Сервісне обслуговування кондиціонерів, яке здійснюється нашими фахівцями, включає ручне очищення забруднень у внутрішньому блоці та дезінфекцію спеціальним хімічним розчином. Цей засіб вбиває до 90% шкідливих мікроорганізмів, запобігаючи їх виникненню наступні півроку. Для людей та свійських тварин воно абсолютно безпечне.

Роблячи профілактику кондиціонера, ви також робите профілактику вашого здоров’я!

Вартість обслуговування кондиціонерів канального типу та мультизональних систем оголошується після огляду сервісного інженера.
Наш сервісний центр може укладати договори на довгострокове обслуговування кондиціонерів (два і більше разів на рік).

Телефонуйте! тел.:  +38 063 106 82 61, +38 097 565 86 23

Прокрутити вгору